Sit Right Up Werkplek instellen dichtbij of op afstand

 
Sit Right Up thuiswerkplek checklist

Een gezonde thuiswerkplek instellen

In het kader van het 'nieuwe werken' bevinden de meeste medewerkers zich op een thuiswerkplek. Ook deze thuiswerkplekken behoren aan alle normen en richtlijnen van de Arbowet te voldoen.

Het gebeurt net te vaak dat er bij het thuiswerken aan de keukentafel gewerkt wordt. Hierdoor is er een groter risico op werkgerelateerde klachten aan armen, nek en schouders. Een gezonde thuiswerkplek instellen is cruciaal om deze klachten te voorkomen of om bestaande klachten te verminderen. Het is heel belangrijk dat u en uw medewerkers weten hoe u een ergonomische thuiswerkplek volgens de Arbowet instelt. Een gezonde werkhouding verlaagt namelijk het ziekteverzuim en zorgt tevens voor een betere productiviteit.

Sit Right Up

Thuiswerkplek

Sit Right Up komt graag bij u of uw medewerkers thuis om samen de thuiswerkplek in kaart te brengen. Na de observatie bespreken we de bevindingen over de werkhouding. Waar mogelijk passen we ergonomische verbeteringen direct toe. De werkgever, medewerker en/of de bedrijfsarts krijgen hiervan een verslag.
Sit Right Up

Online ergonomisch werkplekadvies

Tijdens een online ergonomisch werkplekadvies over thuiswerken, vindt er een virtueel contactmoment van circa 30 minuten plaats. De medewerker geeft hierin aan welke problemen deze ervaart bij het thuiswerken, en welke werkgerelateerde klachten zich er voordoen. Tijdens het virtueel contact krijgt de medewerker direct advies om de thuiswerkplek zo goed mogelijk in te richten en doorlopen we wat oefeningen voor rug-, nek- en schouderklachten. Om ervoor te zorgen dat de medewerker het hoofd koel houdt, doen we ook een aantal ademhalingsoefeningen.
Bedankt voor het duidelijke evaluatierapport over het werkplekadvies.

Het gaat goed met mij. De instellingen van mijn werkplek bevallen ook goed. Afstand tot bureau en de hoogte van de schermen is veel beter dan voor je bezoek. Dat geldt ook voor de hoogte van het bureau en de instellingen van de stoel. Ik heb minder last van mijn nek en kan het ook allemaal beter lezen op de schermen. Je advies heeft mij zeker ook geholpen op mijn thuiswerkplek. Bv. Hoogte van de schermen, stand van de schermen naast elkaar.

Thuis had ik een goede meervoudig verstelbare bureaustoel.

Sit Right Up review
Klaas Pijning Viverion
Een aangepaste werkplek
Ik ben blij dat ik dit heb laten doen aangezien ik dacht dat ik al redelijk goed zat. En dan blijkt dat er toch het een en ander niet juist was. Moet nog wel wennen aan de nieuwe/aangepaste werkplek. Heb nu vaker de neiging om voorover te buigen. Moet er dus goed opletten dat ik dit niet doe.
Sit Right Up review
Medewerker Turien en Co

U ontvangt een rapport over werkhouding op de thuiswerkplek. Na een week vindt er per e-mail een evaluatie van de werkplek plaats.

Sit Right Up thuiswerkplek
€ 49,95

Sit Right Up Afstand

Heeft u behoefte aan een online werkplekadvies of wilt u weten of uw thuiswerkplek aan alle Arbo richtlijnen voldoet? Voor slechts € 49,95,- krijgt u een online consult van een half uur over ergonomisch thuiswerken. Meer informatie? Neem dan contact met ons op.
Sit Right Up Myofeedbackadvies
€ 275,-

Sit Right Up Dichtbij

Heeft u behoefte aan een werkplekadvies of wilt u weten of uw thuiswerkplek aan alle Arbo richtlijnen voldoet? Voor slechts € 275,- exclusief kilometer vergoeding, komen wij bij u thuis. U krijgt een persoonlijk advies en gezamenlijk stellen we uw thuiswerkplek zo optimaal mogelijk in. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Wilt u ook een gezonde (thuis)werkplek? Neem vrijblijvend contact op.