Sit Right Up 1-op-1 Werkplekonderzoek Standaard

 
Sit Right Up 1 op 1 advies

Kent u de ergonomische houding al?

Een juiste werkhouding is ontzettend belangrijk. Dit brengen we graag in beeld. Tijdens een 45 minuten durend 1-op-1-advies observeren wij uw medewerker op de werkplek en maken we voor en na foto’s die de verschillen in werkhouding duidelijk laten zien.

Door overbodige spierspanning is er een verhoogd risico op klachten aan Armen, Nek en Schouders bij beeldschermwerk. Om te controleren of hier sprake van is maken we gebruik van de Hoverstop muis en de speciale technologie van Myofeedback. Zo wordt het de medewerker tijdens het werken duidelijk wanneer de spieren aan- en ontspannen en hoe dat voelt. Klik hier voor meer informatie over Myofeedback.

Na de observatie stellen we de werkplek zo optimaal mogelijk in met de ergonomische middelen die aanwezig zijn. Meer weten over de ideale werkhouding? Via de knop hieronder plant u eenvoudig een vrijblijvende belafspraak in!

U ontvangt als werkgever een verslag van de meetresultaten en de richtlijnen van het advies.

Twee weken na de aanpassingen aan de werkplek nemen we per e-mail contact op met uw medewerker om te inventariseren hoe het gaat, of er nog werkgerelateerde klachten zijn en om eventueel bij te stellen.

Als afsluiting vult uw medewerker een vragenlijst in die verder bijdraagt aan de bewustwording ten aanzien van een goede werkhouding. De persoonlijke instellingen leggen we vast in een uitgebreid evaluatierapport en een persoonlijk werkplekpaspoort. Altijd handig om later nog eens na te kijken of op een andere werkplek toe te passen!

Heeft u bestaande klachten of wilt u deze preventief voorkomen?

€ 275,00 excl. BTW

1-op-1 Werkplekonderzoek Standaard

Tijd ca. 45 minuten - 1 uur (inclusief rapport)

  • Observatie
  • Vastleggen huidige werkpleksituatie
  • Optimaal instellen huidige werkplek
  • Evaluatierapport
  • Evaluatie na 2 weken via e-mail


Er wordt gebruik gemaakt van:
  • Foto's
  • EMG op de werkplek ca. 10 minuten
  • Vragen formulier

1-op-1 Werkplekonderzoek Standaard

€ 275,00

1-op-1 Werkplekonderzoek Uitgebreid

€ 595,00

Meer informatie? Plan vrijblijvend een belafspraak in.