Sit Right Up Compleet

 
Sit Right Up Totaal

Gezondheid en welzijn op de werkplek

Gezonde werknemers zijn gelukkige werknemers. Zorg voor een gezonde werkhouding, een ergonomische werkplek en advies bij beeldschermwerk, en:

  • voorkom ziekteverzuim
  • bespaar op hoge ziekteverzuimkosten
  • informeer uw beeldschermwerkers over de beste instellingen van hun beeldschermwerkplek
  • beperk en voorkom KANS - Klachten aan Armen Nek en Schouders (voorheen RSI) bij deze medewerkers
  • voldoe aan de eisen gesteld door de Arbowet


Een goede werkgever waakt over de veiligheid en gezondheid van zijn werknemers. Het Arbeidsomstandighedenbesluit van 1 juli 1997, Artikel 8.1. stelt dat beeldschermwerk geen gevaar voor de gezondheid mag opleveren.
Adequaat werkplekadvies en voorlichting over een goede werkhouding spelen hierin een belangrijke rol. Wij bieden u hiervoor graag de pakketten Sit Right Up Compleet en de Sit Right Up Online Kennisbank aan. 

Sit Right Up Totaal

Alles over de ideale werkplek

Een goed ingestelde werkplek begint bij het inventariseren en in kaart brengen van de aanwezige middelen, met aansluitend het zo optimaal mogelijk instellen van de werkplek. Dit doen we met Sit Right Up Safe.

Wilt u extra aandacht voor medewerkers met acute klachten aan armen, nek en schouders (KANS) dan bevelen we het 1-op-1 werkplekonderzoek standaard aan, eventueel met aanvulling van Myofeedback over spierspanning. Met Sit Right Up Dichtbij kan dit ook ingezet worden op de thuiswerkplek.

Een aangepaste werkplek
Ik ben blij dat ik dit heb laten doen aangezien ik dacht dat ik al redelijk goed zat. En dan blijkt dat er toch het een en ander niet juist was. Moet nog wel wennen aan de nieuwe/aangepaste werkplek. Heb nu vaker de neiging om voorover te buigen. Moet er dus goed opletten dat ik dit niet doe.
Sit Right Up review
Medewerker Turien en Co
Regelmatig advies krijgen over je werkhouding zou een goed idee zijn!
Nu ik weet hoe je wel moet zitten zie ik dat veel van mijn collega’s geen goede werkhouding hebben. Ik denk dat het heel goed is om met enige regelmaat advies uit te brengen binnen het bedrijf. Het zou heel preventief werken.
Sit Right Up review
Medewerker Turien en Co

Wanneer u kiest voor Sit Right Up Compleet, kunt u ook gratis gebruik maken van de Sit Right Up Online Kennisbank. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Sit Right Up Totaal

Offerte op maat

Zonder controle geen goed advies! De controle rondes van de beeldschermwerkplekken uit het Sit Right Up Safe pakket, houden iedereen scherp en zorgen ervoor dat terugval naar een foute werkhouding wordt voorkomen. Tijdens deze rondes brengen we de aandachtspunten in kaart en geven we waar nodig opnieuw advies. Hoe vaak u hier gebruik van wilt maken bepaalt u zelf en hangt samen met het aantal (nieuwe) medewerkers binnen uw organisatie. Afhankelijk van de frequentie ontvangt u een offerte op maat.

Wanneer u naast Sit Right Up Compleet ook gebruik wilt maken van de 

Sit Right Up Online Kennisbank, ontvangt u het digitale naslagwerk met e-learning module het eerste jaar gratis. Vraag naar de mogelijkheden.

Vraag een offerte aan

Inhoud Sit Right Up Compleet pakket

Sit Right Up voordeel

Sit Right Up Safe

RI&E werkplekonderzoek bij beeldschermwerk. 

Sit Right Up voordeel

Sit Right Up 1-op-1 Standaard

Werkplekonderzoek bij zieke medewerkers met werkplek gerelateerde klachten aan armen, nek en schouders.
Sit Right Up voordeel

Sit Right Up Dichtbij

Thuiswerkplekonderzoek.

Sit Right Up voordeel

Sit Right Up Online Kennisbank

Online Kennisbank met e-learning.
Sit Right Up Compleet

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Meer informatie? Plan vrijblijvend een belafspraak in.