Referenties van onze tevreden klanten, zij zitten u voor.

 
Sitrightup - Commandeur Accountants & Adviseurs

Commandeur Accountants & Adviseurs

"Het lijkt mij voor het bedrijf belangrijk om bij elke werknemer een werkplekadvies te laten plaatsvinden en een controle 1x per kwartaal in het begin om te blijven wijzen op een goede werkhouding lijkt mij zinvol maar kan later volgens mij afgebouwd worden."

Team | Commandeur Accountants & Adviseurs

Turien & Co. Assuradeuren

"In juni hebben wij kennis gemaakt met Conny en Sit Right Up. Na een introductie waren wij enthousiast en wilden wij haar dan ook inzetten voor onze vitaliteitsdag die gepland stond. Deze dag stond in het teken van deskundigen op het vitaliteit vlak waar Conny goed tussen paste.
Conny heeft tijdens deze dag medewerkers van advies voorzien over de juiste werkplekhouding wat deze dag onder andere tot een groot succes maakte.

In september is Conny nog een keer teruggekomen om tijdens een vitaliteitsochtend enkele medewerkers persoonlijk advies te geven. Conny heeft haar werkwijze aangepast op de wensen van onze organisatie, met een positief resultaat. Juist de medewerkers waren erg enthousiast en vonden het advies van Conny erg leerzaam."


Arja Olling | Turien & Co. Assuradeuren
Sit Right Up Turien&Co
Een aangepaste werkplek
Ik ben blij dat ik dit heb laten doen aangezien ik dacht dat ik al redelijk goed zat. En dan blijkt dat er toch het een en ander niet juist was. Moet nog wel wennen aan de nieuwe/aangepaste werkplek. Heb nu vaker de neiging om voorover te buigen. Moet er dus goed opletten dat ik dit niet doe.
Sit Right Up review
Medewerker Turien en Co.
Regelmatig advies krijgen over je werkhouding zou een goed idee zijn!
Nu ik weet hoe je wel moet zitten zie ik dat veel van mijn collega’s geen goede werkhouding hebben. Ik denk dat het heel goed is om met enige regelmaat advies uit te brengen binnen het bedrijf. Het zou heel preventief werken.
Sit Right Up review
Medewerker Turien en Co.

Dijkhof Bouw

"Binnen de bouw wordt er veel aandacht en tijd besteed aan opleidingen, keuringen, veiligheid en ergonomie. De mensen die achter de schermen werken aan de diverse bouwprojecten en de uitvoering hierbij ondersteunen achter hun PC hebben deze ergonomisch advies misschien minstens zo hard nodig. Wat opviel was dat iedereen op zijn eigen werkplek op een andere wijze was gepositioneerd. De middelen als schermen, stoelen, bureaus enz zijn tevens erg divers. Uiteraard neemt iedereen achter zijn werkplek een houding aan die hij/zij als prettig ervaart. Door het opstellen van een vernieuwde RIE kwam het punt van “duurzame inzetbaarheid” naar voren. En leken de verschillende collega’s wel baad te hebben bij een blik op hun werkhouding en de eventuele beschikbare werkmiddelen. Om deze reden is er een gesprek gepland met Sit Right Up.

Na een verhelderend gesprek met aanvullende video beelden en een concrete offerte is besloten om een afspraak in te plannen. Conny nam voor iedereen (30 personen) uitgebreid de tijd om een analyse te maken en een persoonlijk paspoort op te stellen. Alle collega’s gingen door de prettige aanpak op advies soms zelfs 90 graden anders zitten!

Twee weken na de “inval” kwam Conny nogmaals op bezoek om even te kijken hoe de nieuwe werkplek werkt…Nu een maand na het bezoek zijn er eigenlijk alleen maar positieve reacties en heeft iedereen het advies en de aandacht voor een goede werkplek als zeer prettig ervaren. De flexibele inzet en de snelle handeling en prettige omgang met de collega’s vinden wij zeker het schrijven van een referentie meer dan waard."


Marieke Rijnhout | KAM Coördinator
Dijkhof Bouw | Klarenbeekseweg 92 | 7381BG | Klarenbeek (gem. Apeldoorn) | www.dijkhofbouw.nl
Sit Right Up Dijkhof bouw

Wilt u ook rechtop zitten? Plan vrijblijvend een belafspraak in.