coaching

Jouw werknemers van een gedegen Werkplekonderzoek voorzien... 

Heb jij meerdere werknemers per jaar met fysiekeklachten bij beeldschermwerk?

Bespaar op de kosten en vraag hier je strippenkaart aan


Fysieke klachten bij meerdere werknemers verhelpen of voorkomen 

Optimaal instellen van de ergonomische beeldscherm werkplek

Blije werknemers die "gezond" kunnen werken...

Bestel hier je "5 strippenkaart" voor een 1 op 1 werkplekonderzoek en bespaar op de kosten!

Voor slechts 1099,00* komen wij 5x langs.


*Bedrag is excl. btw 

Betaling gaat achteraf via factuur.

De strippenkaart is onbeperkt geldig! 

Je gegevens zijn 100% veilig bij ons. 

Met mijn persoonlijke ervaringen op het gebied van KANS (Klachten aan Arm, Nek en Schouder) voorheen RSI (Repetitive Strain Injury), ben ik mij nog meer bewust geworden van het feit dat beroepsziekten als deze een zeer negatieve invloed hebben op de uitvoering van het werk en op het algehele welzijn van de medewerker. Met andere woorden: een goede werkhouding is van levensbelang voor de gezondheid van de werknemer én de organisatie.

Mijn naam is Conny Bal, sinds 2013  ben ik de trotse oprichtster van Sit Right Up Workplace Advice. Waarmee een lang gekoesterde droom om als zelfstandig ergocoach mensen te adviseren over een gezonde werkhouding is uitgekomen.

Met de "5 Strippenkaart" voor het 1-op-1 werkplekonderzoek zorgen we ervoor dat jullie:

  • Besparen op hoge ziektekosten 
  • Bestaande fysieke klachten bij de werknemers afnemen/worden verminderd
  • Meer inzicht creëren in het "gedrag" van de werknemer
  • Geen "onnodige" investeringen in Ergonomische hulpmiddelen makenEen aangepaste werkplek

Ik ben blij dat ik dit heb laten doen aangezien ik dacht dat ik al redelijk goed zat. En dan blijkt dat er toch het een en ander niet juist was. Moet nog wel wennen aan de nieuwe/aangepaste werkplek. Heb nu vaker de neiging om voorover te buigen. Moet er dus goed opletten dat ik dit niet doe.

Medewerker Turien & Co

Interessant resultaat

Ik merkte dat mijn houding tijdens het werk niet goed was, dit leidde tot onrustige benen en af en toe lichte pijn in de onderrug. De foto’s die gemaakt zijn voor en na het aanpassen van de werkplek waren erg interessant. 

Medewerker Viverion