coaching

Samen voldoen aan de ARBO richtlijnen en je RI&E op orde?

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor ons Verdiepend werkplekonderzoek bij de RI&E

Sit Right Up - Offerte

Inventariseren van de  kantoorwerkplek

Optimaal instellen van de ergonomische beeldscherm werkplekken

Sit Right Up - Tekenen

Gezond kunnen werken...

Vraag jouw offerte aan


Je aanvraag is volledig vrijblijvend. Je zit nergens aan vast! :-)

Je gegevens zijn 100% veilig bij ons. 

Ik help je graag om aan de Risico Inventarisatie & Evaluatie bij beeldschermwerk, conform de ARBO wet, te voldoen. Sinds 2013 heb ik al diverse bedrijven van advies mogen voorzien en honderden medewerkers geholpen bij het juist instellen van hun beeldschermwerkplek waarmee hun fysieke klachten verminderde of zelfs helemaal verdwenen. Ik help jou om "onnodige" investeringen in Ergonomische hulpmiddelen te voorkomen!

  • Minder werkdruk
  • Minder hoge ziektekosten
  • Meer productiviteit
  • Geen onnodige investeringen in Ergonomische hulpmiddelenEen aangepaste werkplek

Ik ben blij dat ik dit heb laten doen aangezien ik dacht dat ik al redelijk goed zat. En dan blijkt dat er toch het een en ander niet juist was. Moet nog wel wennen aan de nieuwe/aangepaste werkplek. Heb nu vaker de neiging om voorover te buigen. Moet er dus goed opletten dat ik dit niet doe.

Medewerker Turien & Co

Interessant resultaat

Ik merkte dat mijn houding tijdens het werk niet goed was, dit leidde tot onrustige benen en af en toe lichte pijn in de onderrug. De foto’s die gemaakt zijn voor en na het aanpassen van de werkplek waren erg interessant. 

Medewerker Viverion