Webinar "Gezond(thuis)werken,werkdruk en de RI&E"

null
Ik wil meer weten


Meld je aan en ontvang de link naar het Webinar, waarmee je de eerste stap zet naar

gezonde en gelukkige medewerkers!

Hoe voldoe jij aan je verplichtingen volgens de Arbowetgeving?

Wil je daadwerkelijk een gezondere werkomgeving creëren, zowel thuis als op kantoor, waarbij je werk gerelateerd ziekteverzuim onder je medewerkers kan voorkomen?  Uiteindelijk verplicht de Arbowetgeving je goed voor je medewerkers te zorgen, wij hebben hierover tips en belangrijke informatie in het Webinar "Gezond (thuis)werken, werkdruk en de RI&E"

Wil jij je verdiepen in de Arbowetgeving,  de RI&E en dé stap gaan zetten naar gelukkigere en gezondere medewerkers? Volg dan ons webinar met alle informatie over 

    ■ Hoe je kosten van ziekteverzuim bespaard en de efficiency weer stijgt.

    ■ Een goede balans creëert voor jouw medewerkers tussen werk en privé.

    ■ Waarmee jij voldoet aan de Arbowetgeving die je verantwoordelijk stelt voor de mentale en fysieke gezondheid van je medewerkers.

    Dit is er besproken tijdens het Webinar "Gezond (thuis) werken, werkdruk en de RI&E"

■ Beeldschermwerk en hybride werken in cijfers

■ Maatregelen en oplossingen

■ Hoe help ik mijn medewerkers?

■ De RI&E en werkplekinrichting

■ Voorkom hoge kosten door ziekteverzuim

■ Werkkostenregeling (WKR)

■ Tijd voor vragen!


    Ben je nieuwsgierig of de inhoud van het Webinar ook voor jouw organisatie een meerwaarde heeft, waarmee jullie ook tijd en kosten op ziekteverzuim kunnen gaan besparen, meld je dan hieraan en ontvang de link naar het Webinar.

Conny Bal

Conny Bal, Specialist in ergonomisch (thuis)werkplekadvies

Door mijn persoonlijke ervaringen op het gebied van RSI (Repetitive Strain Injury) of zoals het tegenwoordig wordt genoemd “KANS” (Klachten aan Arm, Nek en Schouder) ben ik mij nog bewuster geworden van het feit dat beroepsziekten als deze een zeer negatieve invloed hebben op de uitvoering van het werk en op het algehele welzijn van de medewerker. Ik vind het belangrijk dat mensen "bewust" worden van de risico's die zij lopen. Daarom richt ik mij als Ergo Coach op een "gezonde werkhouding" bij beeldschermwerk! Zodat mensen "gezond" kunnen werken tot aan hun pensioen, want dat willen we toch allemaal? 

Heleen de Kraker

Gastspreker: Heleen de Kraker, Bewegingswetenschapper

Heleen werkt sinds 2002 bij TNO in de expertisegroep ‘Work Health Technology’. Zij heeft ervaring op het gebied van beoordelen van fysieke arbeidsbelasting en heeft verschillende instrumenten ontwikkeld waarmee bedrijven zelf risicobeoordelingen kunnen doen, zowel op het gebied van fysieke overbelasting als fysieke onderbelasting zoals bij beeldschermwerk en langdurig zitten. Heleen is ook betrokken bij onderzoeksprojecten op de thema’s werkdruk en hybride werken.

 

De eerste stap naar gezonde en gelukkige medewerkers!

Ben jij nieuwsgierig of dit Webinar ook voor jouw organisatie een meerwaarde heeft, waarmee jullie tijd en kosten op ziekteverzuim kunnen besparen? Vraag dan hier de link naar het Webinar "Gezond(thuis)werken,werkdruk en de RI&E"aan.