Wil jij "kosten besparen" op de werkplekonderzoeken
bij beeldschermwerk?

Weet jij niet op voorhand hoeveel werknemers er een werkplekonderzoek nodig hebben...

Ga direct naar de oplossing...
 

Dan is onze "strippenkaart" hiervoor de oplossing!

Wanneer jouw werknemer RSI klachten ervaart en misschien hierdoor ook al in de "ziektewet" is beland. Wordt er vaak door de Arbo- arts of  Fysiotherapeut een werkplekonderzoek geadviseerd. 

We kunnen op voorhand niet precies in schatten om hoeveel werknemers het kan gaan. Zeker wanneer er nog te weinig aan "preventief" werkplekonderzoek wordt gedaan, en er alleen bij "signalen" van de werknemer zelf of de Arbo-arts pas actie wordt ondernomen!

Heb je vaker werknemers die een werkplekonderzoek nodig hebben?

Bij meerdere werknemers per jaar die aangeven een werkplekonderzoek nodig te hebben, kunnen de kosten flink de pan uit rijzen

Sit Right Up heeft hierom een "Strippenkaart" ontwikkeld waarmee jij geld kan besparen! 

Bestel direct 


en bespaar op je kosten!

Waarom een werkplekonderzoek?

We weten allemaal dat voorkomen beter is dan genezen. Maar wat als jouw werknemers nu toch last hebben van fysieke klachten door een verkeerde werkhouding bij beeldschermwerk? 

Om te voorkomen dat deze klachten ervoor gaan zorgen dat jouw werknemer straks in de ziektewet beland, of om er juist voor te zorgen dat zij uit de ziektewet komt, is een één op één werkplekonderzoek hierbij de oplossing.  

Repetitive Strain Injury afgekort RSI, of zoals wij het tegenwoordig in het Nederlands noemen KANS Klachten aan Armen Nek en Schouders, kan veroorzaakt worden door een verkeerde werkhouding bij beeldschermwerk in combinatie met overbodige spierspanning. 

Wanneer je onbewust met opgetrokken schouders zit of veel "muis" werk verricht loop je een verhoogd risico op hoge spierspanning. De spieren voelen stijver en strammer aan. Deze minder soepele spieren oefenen druk uit op de zenuwen met als resultaat tintelingen, slapende ledematen of een verdoofd gevoel. Dit kan uiteindelijk lijden tot het Carpaal Tunnel Syndroom.

Ga hier naar de "oplossing"

Werkgever heeft "zorgplicht"....

Een juiste werkhouding is heel belangrijk. Maar ook het "bewust" zijn van de werknemer op de risico's die zij kunnen lopen bij beeldschermwerk mag hierbij niet ontbreken. 

Door de werknemer bewust te laten worden op de risico's die zij lopen en door hun voldoende informatie te geven over hoe zij hun werkplek zo optimaal mogelijk moeten instellen om dit te voorkomen, zorg je ervoor dat zij hierin ook hun "eigen verantwoordelijkheid" kunnen nemen, waarmee jij aan je "zorgplicht" voldoet en hiermee voorkom dat je niet "aansprakelijk" gesteld kan worden wanneer jouw werknemer, in het ergste geval, arbeidsongeschikt raakt! 

Wat bieden wij jou...

Persoonlijk Werkplekadvies werkplekonderzoek beeldschermwerk RI&E Arbo

Om fysieke klachten te voorkomen of bestaande klachten te verminderen, is een juiste werkhouding ontzettend belangrijk. Dit brengen we graag in beeld met het 1-op-1 werkplekonderzoek van Sit Right Up; 

Na het (zelf) inplannen van de afspraak komen wij bij de werknemer op kantoor langs en krijgen zij een werkplekonderzoek waarbij we onderstaande uitvoeren;

 • ca.45 minuten durend 1-op-1-advies waarbij we de werknemer observeren op de werkplek.
 • we maken voor en na foto’s die de verschillen in werkhouding duidelijk laten zien, wat zorgt voor het stukje "bewust" zijn.
 • we controleren of er sprake is van overbodige spierspanning door gebruik te maken van de Hoverstopmuis en de speciale technologie van Electro Myo Grafie. Zo wordt het de werknemer tijdens het onderzoek duidelijk wanneer de spieren aan- en ontspannen en hoe dat voelt.
 • na de observatie stellen we de werkplek zo optimaal mogelijk in met de ergonomische middelen die aanwezig zijn. 
 • de persoonlijke instellingen leggen we vast in een uitgebreid evaluatierapport en een persoonlijk werkplekpaspoort. Altijd handig om later nog eens na te kijken of op een andere flexwerkplek toe te passen!
 • de werkgever ontvangt een samenvatting van het werkplekonderzoek met daarin de knelpunten en bij behorende oplossingen.
 • twee weken na de aanpassingen aan de werkplek nemen we per e-mail contact op met de werknemer om te inventariseren hoe het gaat, of er nog werkgerelateerde klachten zijn en om eventueel bij te stellen.

Meer weten over de ideale werkhouding? Via de knop hieronder plan je eenvoudig een vrijblijvende belafspraak in!

Met de 1-op-1 Strippenkaart voor 5 of 10 werkplekonderzoeken, bespaar jij op de kosten....

De kosten voor een werkplekonderzoek kunnen flink de pan uit rijzen. Vaak krijgen we dan ook de vraag "wat kost een werkplekonderzoek".  Maar beter kun je stellen "wat levert het me op?". 

Wanneer je een werknemer hebt met klachten aan armen, nek en schouders en die is hierdoor misschien al een tijdje in de ziektewet dan kost dit jou als werkgever gemiddeld 250,00 Euro per dag.

En dan hebben we het nog niet over de kosten die betrekking hebben op omzet derving en dergelijke. 

Heb je vaker werknemers die een 1-op-1 werkplekonderzoek nodig hebben....

 • Maar weet je op voorhand niet om hoeveel werknemers het gaat? 
 • Wil jij hier kosten op besparen? 

Maak dan gebruik van onze "unieke" Strippenkaart waarbij je de keuze hebt uit 5 of 10 strippen die onbeperkt geldig zijn na aanschaf en waarmee op elk moment een werkplekonderzoek "zelf" ingepland kan worden! 

Bekijk hier het aanbod

vanaf 1099,00 excl. BTW

1-op-1 Strippenkaart voor 5 of 10 Werkplekonderzoeken 

Plan zelf het werkplekonderzoek in en wij komen 5 of 10 keer op kantoor langs voor een individueel werkplekonderzoek waarbij we onderstaande uitvoeren;


ca. 45 minuten - 1 uur (inclusief rapport)

 • Individueel 1-op-1 werkplekonderzoek
 • Observeren van de werknemer
 • Vastleggen huidige werkpleksituatie
 • Optimaal instellen huidige werkplek
 • Evaluatierapport
 • Werkplekpaspoort
 • Evaluatie na 2 weken via e-mail


Er wordt gebruik gemaakt van:

 • Foto's
 • EMG op de werkplek ca. 10 minuten
 • Vragen formulier
Ja, dat wil ik 

1-op-1

5 Strippenkaart

Regelmatig werknemers met fysieke klachten?

€ 1.375,00  excl. btw

1099,00 excl. btw

1-op-1

10 Strippenkaart

Vaker werknemers met klachten?

€ 2.750,00 excl. btw

2.199,00 excl. btw

Meer informatie? Plan vrijblijvend een belafspraak in.