11 manieren om te bewegen achter je bureau
11 maart 2021 

11 manieren om te bewegen achter je bureau

In dit BLOG geef ik je 11 manieren om te bewegen achter je bureau. Hoe kun je het beste bewegen achter je bureau. Wanneer je op kantoor of aan het thuiswerken bent, en je begint last te krijgen van klachten aan armen, nek en schouders en lage rugklachten, dan is het verstandig om je spieren wat te stretchen.

Heb je last van een opgejaagd gevoel, let dan goed op je ademhaling. Wanneer je rechtop in je stoel zit, haal dan door je neus diep in. Hou de adem 5 tellen vast en adem dan door je mond volledig uit. Doe dit 3 keer achter elkaar en je zult merken dat je, jezelf een stuk beter voelt en weer ruimte in je hoofd krijgt om verder te gaan.

Hieronder zie je een video waarin 11 manieren om te bewegen achter je bureau worden uitgelegd. En waarmee de meest voorkomende klachten verholpen kunnen worden. Daarbij is het wel belangrijk dat je het uitvoeren van deze stretch bewegingen rustig aan doet.

Blijven de klachten aanhouden en heb je het idee dat dit te maken heeft met de instellingen van je werkplek. Neem dan contact met mij op, ik kom graag bij je langs om dit samen te bekijken en aan te passen. Hulp nodig!

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen